۱۷ بهمن ۱۴۰۳
کشنده ویرا E1st

ورود ویرا دیزل به باشگاه ۵۶۰ اسبی ها با E1st

شرکت ویرا دیزل در ششمین نمایشگاه خودرو تهران که که نهم تا دوازدهم ماه جاری در شهر نمایشگاهی آفتاب برگزار میشود، قصد رونمایی از سومین کشنده ی خود را دارد. کشنده ای با اتاق مرتفع، طراحی جذاب و موتوری قدرتمند! ویرا این سومین کشنده را اولین مینامد! کشنده ویرا E فرست یا E1st!

همان گونه که مستحضرید، در سنوات گذشته شرکت ویرا دیزل از دو کشنده ویرا Z3 و کشنده ویرا Y3 رونمایی کرده است. هرچند تاکنون ویرا Z3 به دلیل طول شاسی و برخی مسائل دیگر، به مرحله ی تولید و عرضه در بازار نرسیده است اما ویرا Y3 با تیراژ محدود تولید شده است. از جمله مواردی که باعث عدم موفقیت Y3 در بازار ایران شد میتوان به طراحی نه چندان بروز، ارتفاع کم کابین و داشتن پالونی داخل اتاق اشاره کرد.

حالا ویرا دیزل تصمیم به رونمایی و تولید نمونه ی جدیدتری از کشنده های شاکمان کرده است. این کشنده مشابه با کشنده کی ام سی KMC XT1856 ساخت کرمان موتور می باشد. هر دوی این کشنده ها بر پایه ی شاکمان X5000S هستند. کشنده E1st ویرا (فرست) دارای رکاب ۴ پله برای رسیدن به کف اتاق می باشد و از این رو خبری از برآمدگی موسوم به پالونی نیست که راحتی تردد برای راننده و سرنشین را فراهم می آورد.

نمونه ی X5000 معمولی را سابقا شرکت آرین دیزل تحت عنوان شکموتو X5000 به بازار عرضه کرده بود. سپس کرمان موتور X5000S را با نام XT1856 رونمایی کرد که البته هنوز هم به مرحله ی تولید و تحویل نرسیده است. احتمالا تولید X5000S در ایران داستانی مشابه فوتون آئومان H5 و امپاور BD500 پیدا خواهد کرد! (تولید محصول یکسان با دو اسم مختلف و اندکی تفاوت، توسط دو کارخانه!!)

مشخصات فنی کشنده جدید ویرا فرست

این کشنده مجهز به موتور ۶ سیلندر خطی و ۱۳ لیتری کامینز (Cummins X13 engine) می باشد که توان تولید ۵۶۰ اسب بخار و گشتاور ۲۶۰۰ نیوتن متر را دارد. این موتور دارای استاندارد آلایندگی یورو ۵+EEV می باشد. مشابه همین پیشرانه پیش از این بر روی کشنده بایک X9 560 محصول بهمن دیزل نیز استفاده شده است.

بر خلاف کشنده کی ام سی کارمانیا که از گیربکس ZF Traxon بهره میبرد، ویرا دیزل از گیربکس ایتون اتوماتیک ۱۲+۲ و ریتاردر هیدرولیکی فویت بر روی محصولش استفاده کند. این گیربکس دارای گارانتی ۵ ساله فارغ از میزان پیمایش می باشد که در نوع خود در کشور بی نظیر هست.

تعلیق در محور عقب مبتنی بر ۴ بالُن به همراه مندل هفتی هشتی و در محور جلو از نوع فنر پارابولیک و کمک فنر هست. تعلیق اتاق هم ۴ بالُنی می باشد.

وضعیت کشنده جدید ویرا ایی وان در بازار

ورود ویرا دیزل به باشگاه ۵۶۰ اسبی ها! این تیتر مقاله ی ما در مجله خودرو اتوبان هست. بعد از بایک X9، کامل P9 و کی ام سی ۱۸۵۶ حالا شاهد چهارمین کشنده ی ۵۶۰ اسبی در کشور خواهیم بود. از نظر قیمت هم این کشنده احتمالا در بازه ی ۷ تا ۷.۵ میلیارد تومان ارائه خواهد شد. یعنی جایی که رقبای داخلی همچون بایک، پیلسان و دیما و کشنده های دست دوم اروپایی مثل مان TGX و داف XF حضور دارند.

بازار مثل بایک X9 ، روی خوشی به کشنده جدید ۵۶۰ اسبی ویرا E1st نشان خواهد داد؟ ترکیب موتور ۱۳ لیتری ۵۶۰ اسب بخاری کامینز با گیربکس ایتون چطور خواهد بود؟ نظر شما چیست؟!

باید منتظر ماند و دید شرکت ویرا دیزل چه برنامه ای برای رونمایی از محصول جدیدش در نمایشگاه خودرو شهر آفتاب تهران در نظر گرفته است.

1 یک پینگ

  1. پینگ بک: آشنایی با کشنده شاکمان Cab Over Y3 محصول ویرا دیزل | کشنده شاکمان Y3

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *